Ez az oldal iránytű, mely segít a blogjaim közti tájékozódásban. Ha rákattintasz a képre, akkor kapsz egy rövid leírást róla, hogy mivel is foglalkozik az a blog, illetve megtalálod az oldalra mutató linket is.
Jó kalandozást!

Elmerülve a varázsban

2011. július 10., vasárnap



Ezen az oldalon az Elmerülve a varázsban című írásomat találjátok.
Ez egy elég összetett vegyes fanfiction, azaz, bár főként a Harry Potter és a Twilight világában játszódik, felbukkanhatnak benne más fantasy sztorik is, mint pl. Eragon, The Mortal Instruments, Mediátor stb. De akkor sem kell nagyon kétségbe esni, ha ezeket nem ismered! 
Tervezem egy külön modul összeállítását, amiben minden kisebb történetről, ami felbukkan a ficben, és nem olvasták annyian, mint a HP-t és a Twilightot, írok egy összefoglalót, hogy a történet teljesen érthető legyen. (Egyébként szerintem enélkül is követhető.)

De hogyan is néz ki egy olyan alaptörténet, ami ezt mindet magába foglalja?

Nos, főhősnőnkkel, Lizivel egy váratlanul felbukkanó idegen közli, hogy kiválasztott, és az a feladata, hogy a fantáziavilágokat, amik külön univerzumokat alkotnak, megvédje a pusztulástól, amit az okozhat, ha ezek a történetek valamiért eltérnek az eredetileg megírt sztoriktól. Azaz pl. Harry nem találja meg a kilenc és háromnegyedik vágányt, így nem jut el Roxfortba, vagy éppen Eragon nem találja meg a sárkánytojást. Lizi feladata az, hogy valahogy helyrebillentse a történetet, és megmentse a világokat. Eközben új barátokra és ellenségekre talál, sőt, lehetséges, hogy szerelemre is.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 
Üzemeltető: Blogger.
Ez az oldal iránytű, mely segít a blogjaim közti tájékozódásban. Ha rákattintasz a képre, akkor kapsz egy rövid leírást róla, hogy mivel is foglalkozik az a blog, illetve megtalálod az oldalra mutató linket is. Jó kalandozást!
Csak azok az oldalak kerülnek fel a "térképre", amelyeket rendszeresen frissítek, tervezem őket frissíteni még a jövőben vagy már kész, teljes a blog, és befejezett a projekt. :)

Összes oldalmegjelenítés

© 2010 Deszy BlogBirodalma Design by Dzignine
In Collaboration with Edde SandsPingLebanese Girls